0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Diesel forklifts

Дизельні вилкові навантажувачі

Потужні вилкові навантажувачі для важких умов застосування

Незалежно від того в якій сфері бізнесу ви працюєте в логістиці, вантажоперевезенні або важкій промисловості - всі компанії потребують надійних вилкових навантажувачів для транспортування товарів і продуктів. З потужними дизельними навантажувачами Jungheinrich вам не потрібно шукати далі. Завдяки вантажопідйомності від 1,6 до 3,5 т, ці навантажувачі легко справляються з транспортуванням вантажів навіть в найважчих умовах. Однак це не робить їх «пожирачами пального». Ефективність є головним пріоритетом для Jungheinrich.

Потужні навантажувачі в основному розроблені для використання на відкритому повітрі: дизельні вилкові навантажувачі забезпечують першокласну продуктивність навіть у складних умовах, таких як запилене, нерівне або вологе робоче середовище. Завдяки міцній конструкції ці 

Тож не дивно, що вони використовуються скрізь, де потрібні надійні та потужні навантажувачі: в автомобільній та металургійній промисловості, у секторі переробки відходів, на будівельних майданчиках, як штабелери для контейнерів у портах, для перевезення вантажів у оптових торговців будівельними матеріалами чи вдома. і садових центрах і для транспортування вантажів машинобудування на зовнішніх складах.

Дизельні навантажувачі – більше ефективності, менше споживання

Для вилкових навантажувачів головне – двигун: потужні дизельні навантажувачі є найкращим доказом цього. У стандартній комплектації навантажувача встановлюються найсучасніші промислові двигуни. Вони забезпечують високий крутний момент навіть на низьких швидкостях. Це забезпечує надійну підйомну потужність і прискорення при транспортуванні важких вантажів – одночасно з низьким споживанням палива. Таким чином дизельні навантажувачі досягають максимальної продуктивності, незважаючи на низьке споживання та низькі показники викидів

Завдяки сажовому фільтру та каталітичному нейтралізатору окислення викиди відповідають вимогам рівнів викидів Stage V. Сучасні дизельні навантажувачі вже виходять із заводу з двигунами з особливо низьким рівнем викидів. Завдяки додатковому обладнанню, включно зі спеціальними фільтрами сажі, навантажувачі можна також використовувати в цехах протягом короткого часу.

Оренда або купівля вживаних дизельних навантажувачів

Оренда дизельних навантажувачів

У вас є короткострокова додаткова потреба чи просто потрібен один або кілька дизельних навантажувачів для виконання ваших завдань протягом обмеженого періоду? Тоді оренда навантажувача – ваш економний варіант. Ми надамо вам детальну консультацію та допоможемо знайти найкращий навантажувач для ваших потреб! Це гарантує, що ваша орендована техніка відповідає вимогам роботи, яку ви хочете виконувати. Якщо мова йде про операції з особливими вимогами, ми знайдемо найкраще рішення для вас індивідуально. Звертайтесь до нас, ми гарантуємо, що знайдемо відповідне рішення та швидко та надійно доставимо дизельний навантажувач(і) до місця призначення. У будь-якому випадку ви можете бути впевнені, що ваш орендований навантажувач прибуде в оптимальному стані, створюючи безпеку для вашої роботи.

Більше інформації 

Купівля вживаних газових навантажувачів 

Вам частіше потрібен газовий навантажувач і ви бажаєте найкращої якості, зберігаючи при цьому контрольовані інвестиційні витрати? У цьому випадку вживаний навантажувач може стати ідеальним рішенням. У нас є якісне відремонтоване обладнання, яке візуально та технічно в ідеальному стані.

більше інформації 

Поширені запитання щодо наших дизельних вилочних навантажувачів:

Дизельні вилкові навантажувачі для складних умов експлуатації на відкритому повітрі

Шукаєте ощадливі дизельні навантажувачі з низьким рівнем викидів вантажопідйомністю від 1,6 до 3,5 т?

Дизельні навантажувачі з гідростатичним приводом - для реверсивної роботи.

Дизельні навантажувачі з гідростатичним приводом забезпечують найкращу динаміку руху та мають плавно регульовану передачу потужності. Швидке прискорення, чітке гальмування та точне рульове управління роблять гідростатичний дизельний навантажувач ефективним обладнанням для руху заднім ходом. Завдяки п’яти на вибір програмам роботи та руху, гідростатичний привід також можна адаптувати до різних умов експлуатації. Ці дизельні вилочні навантажувачі відрізняються особливо низьким рівнем технічного обслуговування, оскільки наш гідростатичний привід працює лише з декількома механічними компонентами. Прикладом цього є герметичний багатодисковий гальмівний вузол, що не потребує технічного обслуговування. Фільтрування гідравлічної оливи забезпечує більш тривалий термін служби всіх компонентів дизельного навантажувача. Конструкція з гідродинамічним приводом більше підходить для робіт на довших маршрутах.

Хоча навантажувач з гідростатичним приводом ідеально підходить для руху заднім ходом, дизельний навантажувач з гідродинамічним приводом працює на максимальній потужності, що робить його ідеальним для перевезення вантажів на середніх та довших маршрутах. Перетворювач крутного моменту двигуна забезпечує плавний пуск та оптимальну ефективність на середніх та високих швидкостях.

Продаж або оренда дизельних навантажувачів. 

Дизельний вилочний навантажувач може бути створений нами так, щоб ідеально відповідати вашим вимогам до використання. Якщо ви хочете дізнатись більше про те, як ви можете замовити ідеальний дизельний вилочний навантажувач відповідно до ваших вимог, наші експерти готові допомогти Вам у створенні Вашого дизайну дизельного навантажувача. Наші спеціалісти порадять вам доступні дизельні вилочні навантажувачі та запропонують відповідні функції приводу залежно від ваших конкретних потреб у застосуванні. 

У випадках, коли потреба в навантажувальній техніці має періодичний характер, наші послуги з оренди стануть вам у нагоді. Наші менеджери з оренди навантажувачів з радістю проконсультують вас, та знайдуть підходящі для вас варіанти техніки.